Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden?
Bel ons gerust op 040-2464455 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Mocht het zijn dat je meer dan 40 uur wil werken of minder dan 32 uur solliciteer dan gewoon. Dan kunnen we gezamenlijk kijken waar we uit kunnen komen! Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeuren!

Wanneer je graag bij Van Eert wil werken maar er staat geen geschikte vacature open, kun je een open sollicitatie doen. We staan altijd open voor nieuw talent! En daarnaast kunnen we dan de geschikte bijpassende cliënten binnenhalen. Via de pagina vacatures zie je het formulier voor open sollicitaties.


Je ontvangt altijd binnen 1 week een reactie van ons.


Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Bij Van Eert maken wij samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op die we maandelijks monitoren zodat je daadwerkelijk kan doorgroeien. Deze persoonlijke roadmap geeft je houvast en geeft een indicatie van groei. Daarnaast is persoonlijke individuele aandacht ook erg fijn.


Wanneer je niet voldoet aan de functie-eisen, maar je denkt dat je bij Van Eert past, kun je alsnog contact met ons opnemen. Stuur een bericht via het contactformulier of bel met ons 040 - 246 44 55 of stuur een e-mail naar info@vaneert.nl.