Over Van Eert

Accountantskantoor Eindhoven

Van Eert Accountants & Adviseurs is een kantoor die zich hoofdzakelijk richt op het MKB. Wij geven de ondernemer de ruimte om datgene te doen waar zij goed in zijn en waar hun hart ligt: ondernemen. We nemen daartoe veel werk uit handen van ondernemers. Én we bieden hen het inzicht dat zij nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen.

Alle accountants- en advieswerkzaamheden

Een ondernemer kan bij ons terecht voor alle mogelijke accountants- en belastingadvieswerkzaamheden. Daarnaast zijn we specialist op gebied van salarisadministratie en boekhouden. Vanuit die disciplines – wanneer nodig aangevuld met bijzondere externe expertise - bieden we ondernemers de vrijheid om te ondernemen. Al meer dan 35 jaar.

Digitaal is wel zo makkelijk

Onze processen en communicatie met onze klanten zijn in hoge mate geautomatiseerd. Of beter ‘gedigitaliseerd’, want persoonlijk contact, van mens tot mens, staat voor ons voorop. Door die vergaande digitalisering kunnen wij u bijzonder snel van dienst te zijn wat betreft rapportages, aangiftes, administraties enzovoort. Via onze webportals kunt u makkelijk en direct communiceren, zonder papierwerk en onnodig oponthoud. Met ons, maar ook met bijvoorbeeld de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en de banken. Ook de probleemloze koppeling van softwarepakketten bespaart u veel tijd en gedoe. Zo kunt u via uw webportal gebruikmaken van onze liquiditeitsprognosetools en uw periodieke rapportages doornemen.

Persoonlijk contact voorop

Zoals gezegd, bij Van Eert Accountants & Adviseurs vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Omdat samenwerken ook leuk en prettig hoort te zijn. Én omdat wij een persoonlijke invalshoek als voorwaarde zien om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Combineer dat met een uitermate hoog vaktechnisch kwaliteitsniveau en u weet waar u wilt zijn.

Zoekt u een goed accountantskantoor in Eindhoven? Een kantoor dat u alle vrijheid biedt om te ondernemen, door u bij te staan op het gebied van bedrijfsadvies, belastingadvies salarisadministratie, liquiditeitsprognoses en wettelijke controle? Neem snel contact op met Van Eert Accountants & Adviseurs. Geheel vrijblijvend uiteraard.